divendres, 2 de novembre de 2012

La primera novel·la d’una nova autora en català
Una història d’amor
Helena Rufat
isbn 978-84-92440-90-0
Mirmanda, 99
156 pàgines
16,00 eurosEls amors adolescents de la Teresa, fusió de desitjos i de fugides, l’han marcat profundament. Encara jove, es troba mare de dos fills, sola i enfrontada a uns pares que malden per sobreviure. En un moment crític llegeix un anunci: a Torsal, un petit poblet, demanen una família amb nens per evitar que tanquin l’escola. La Teresa agafa les criatures i se n’hi va.

Així comença la història d’aquesta dona que no espera res de la vida però que ho voldria tot per als fills. Una perillosa combinació per a una persona apassionada i generosa que mai no ha pogut dirigir la seva vida. A Torsal, es trobarà sobretot a ella mateixa. Les decisions que haurà de prendre trasbalsaran la calma aparent que creu haver trobat en aquell llogaret perdut. Finalment, serà ella la responsable d’encarar la vida cap on vulgui. ¿Se’n sortirà?

Helena Rufat, nascuda el 1967 a Torrelameu (La Noguera), viu actualment a Mollerussa. És llicenciada en Filologia Catalana i es dedica a la docència. Abans d’aquest llibre, ha publicat un estudi sobre crítica literària (Lectures al quadrat, 1995), contes i alguns articles. Comença a escriure ficció fa pocs anys. Després de guanyar diversos premis de narració breu, ara es dóna a conèixer amb Una història d’amor, la seva primera novel·la.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada