dimarts, 13 de març de 2012

Club Editor estrena una nova col·lecció, "Cura’t amb salut", dirigida per la terapeuta Glòria Martínez MañesGlòria Martínez Mañez
El llibre dels peus
isbn 978-84-7329-165-1
Cura’t amb salut, volum 1
128 pàgines
15 euros


Els peus són la nostra base. Quan ens fan mal, quan no ens deixen caminar segurs, és tot el cos i tota la persona que se’n ressenten. 
Aquest llibre es dirigeix a tothom qui vulgui ocupar-se activament de la seva salut. Ofereix eines pràctiques per donar resposta als dolors: coneixements per entendre com funcionen, reflexions per detectar-ne l’origen, exercicis per curar-los. 
I no cal que espereu de tenir mal als peus per llegir-lo: val més curar-se amb salut.
Glòria Martínez Mañes va estudiar pedagogia a la Universitat de Barcelona. A partir del seu treball amb nens, va començar a interessar-se pel cos i pel lloc que ocupa en la nostra societat. Va aprofundir en aquest camp estudiant antigimnàsia amb Thérèse Bertherat, psicomotricitat, osteopatia i quinesiologia, entre altres. Després de molts anys de pràctica professional en l’àmbit de les teràpies psico-corporals, ha creat el mètode Moviment Integral. Ha estudiat i treballat a Espanya, Itàlia i França. Actualment exerceix a  Barcelona. 

Sobre la sèrie de llibres que prepara, Glòria Martínez explica:
“Quan una part de nosaltres ens fa mal, tendim a voler deslliurar-nos del dolor i  tornar al benestar tan ràpidament com puguem. Al llarg de vint anys de treball amb el cos, el que he anat descobrint és que no n’hi ha prou de posar-hi un remei que ens alleugi momentàniament, ja que amb el temps el cos es queixarà per una altra banda.
La meva intenció, en posar-me a escriure, ha estat transmetre el mateix que ensenyo als meus cursos: un coneixement de la complexitat del nostre cos, una comprensió dels seus mecanismes i, sobretot, ànims perquè cada un de vosaltres miri, palpi, senti, escolti i pugui entendre el que el cos li diu amb cada un dels seus mals o desequilibris.
Inicio així una sèrie de llibres que volen fer-vos descobrir les meravelles del cos. Començo, amb aquest, parlant de la part més llunyana i a la vegada tan important: els peus, la nostre base. 
Al seu darrere vindran el llibre de les cames, el llibre de la pelvis, el llibre de la columna, el llibre dels braços, el llibre del cap... i el llibre dels nens, que engloba tots els altres des de la perspectiva de la infància.
I tant de bo arribeu a descobrir que cada un de vosaltres pot fer molt per al seu cos, i que la salut també pot ser responsabilitat pròpia. Per a això s’ha creat aquesta col·lecció, i per això porta el títol que porta: ¡Cura’t amb salut!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada