dimarts, 16 de novembre de 2010

Edicions de 1984 publica «Amb l'esperança entre les dents», de John Berger

Després d'A a X, Edicions de 1984 presenta:

Amb l’esperança entre les dents
John Berger
Traducció de Montse Basté
ISBN: 978-84-92440-52-8
Enquadernació en rústica
136 pàgines
17 euros
Temps Maleïts, 32

En aquestes pàgines, Berger afirma que resistim quan ens neguem a jutjar-nos amb els criteris dels nostres opressors. Quan refusem els valors de la manipulació. Quan refusem no només les condicions dels que ens oprimeixen, sinó també la història tal com ells l’expliquen. La pitjor ocupació és tenir envaïts l’esperit i el pensament perquè, quan es perd esperança, l’única cosa que queda és una «enteresa inextingible».

John Berger (Londres, 1926) és un dels escriptors més influents dels darrers cinquanta anys. Assagista, novel·lista, guionista, dramaturg i crític, sempre ha desafiat els gèneres convencionals i les fronteres. És autor de més de trenta obres i va guanyar el premi Man Booker Prize amb la novel·la G. D’entre les seves novel·les, en destaquen To the wedding, Here is where we meet, la trilogia Into their labours i D’A a X, publicada també per Edicions de 1984.

«Perspicaç, intuïtiu... hi ha alguna cosa irresistible en com Berger mira un món on el poder i la força s’exerceixen per qualsevol cosa.»
Frank Furedi, Times Higher Education Supplement

«Tots els llibres de John Berger són un esdeveniment... els seus seguidors hi reconeixeran la barreja característica d’empatia i lucidesa, les paraules directes, la calor humana i la vida cosmopolita.»
Times Literary SupplementJohn Berger enraona amb Emili Manzano (abril de 2009)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada